top of page

OM ESTHÈTIQUE

sylwia baggrund.jpg

ESTHÈTIQUE
by Sylwia Pedersen

Hos ESTHÈTIQUE får du kosmetiske dermatologiske behandlinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet.
Garanteret kvalitet, tryghed og professionel vejledning  
Jeg er uddannet kosmetolog, og har mange års erfaring på internationalt niveau. Med en start på dermatologisk afdeling og flere internationale kurser og certifikater er du i trygge hænder. ​
 
Klinikken - som er beliggende ved Vadehavet, kun få skridt fra vandkanten i Hjerting - er lavet i forlængelse med mit eget private hjem og er professionelt og moderne indrettet.
1.jpg

PHYRIS
NATURAL CARE

Jeg forhandler de lækre PHYRIS skin care produkter, som er fri for parabener og tilsætningsstoffer, hvilket gør dem sikre og skånsomme for alle hudtyper. 
 
Når du bruger PHYRIS-produkter, kan du være sikker på at give din hud den bedst mulige pleje uden at bekymre dig om skadelige kemikalier. PHYRIS er skabt til at forbedre din hudens sundhed og glød på lang sigt, og med regelmæssig brug vil du opdage en forbedring af din hudtekstur, elasticitet og tone.
Gå på opdagelse i de mange lækre produkter der skaber resultater, du kan se og føle - øjeblikkeligt og varigt. 

Kend dine ingredienser

FRUGTSYRER
Der findes forskellige slags, og fælles er, at de eksfolierer huden og kan udbrede solskader, akne og linjer. Virkningen er en mere forfinet hudoverflade og mindre pigmentpletter.

Gå efter ingredients: ACID

(glycolic acid, lactic acid, mandelic acid og salicylic acid)

Applying Face Cream

A-vitamin i hudpleje

A-vitamin også kendt som Retinol i hudpleje er virkelig fantastisk for huden - men vær opmærksom på at Retinol i creme gør huden mere modtagelige for solen.

Brug derfor altid solcreme, eller allerbedst brug creme med Retinol som natcreme.

Retinol Anti-Age Serum

bottom of page